Een geweldig idee die vrijstaande terrasoverkapping

Het is alweer even geleden dat we buiten in onze tuin konden zitten. Het weer heeft dit jaar niet meegewerkt, en nu het winter is kunnen we niet wachten tot de zomer weer tevoorschijn komt. Toch hebben mijn partner en ik besloten dat we ook van onze tuin willen kunnen genieten wanneer het weer slecht is, maar daar moet je dan wel zeker een overkapping voor laten plaatsen.
Na een lang overleg zijn we op zoek gegaan naar een goede dienstverlener die ons hiermee zou kunnen helpen. Er zijn behoorlijk veel bedrijven op de markt die dit voor je kunnen doen, maar niet veel van deze bedrijven hebben zoveel goede beoordelingen als Alibow. Na nog wat onderzoek gedaan te hebben, besloten we dus voor dit bedrijf te gaan.

Advies gevraagd bij Alibow

We hebben een uitgebreid adviesgesprek gehad met Alibow en zijn toen tot de conclusive gekomen dat we graag een vrijstaande terrasoverkapping zouden willen laten plaatsen. Zij zouden de installatie en alles eromheen geheel voor ons regelen, dus hoefden wij ons er verder geen zorgen meer over te maken. De installatie was al binnen een week geregeld!
Ook de prijzen vielen behoorlijk mee en nu kunnen we heerlijk genieten van onze tuin!